Aktuell information

Söker du förskoleplats?

På Glunten utvecklas ditt barn i en trygg, lekfull miljö som kan erbjuda en genomtänkt pedagogik från första dagen. Vid inskolning till våra småbarnsavdelningar kan ett grundskolebeslut kännas avlägset. Du som förälder kan dock vara trygg med att barnet har möjlighet att fortsätta på den inslagna montessorivägen genom hela grundskolan.

Boka gärna in ett besök hos oss för att få veta mer om vad Glunten har att erbjuda. Du får möjlighet att besöka avdelningarna, prata med pedagogerna och skapa dig en bild av hur just ditt barns dag skulle kunna se ut på Glunten.

För mötesbokning, kontakta vår förskolechef  Margaretha Lindahl på: margaretha.lindahl@glunten.se eller via telefon: 0705-601432

Vill du veta mer om vad det innebär att ha sitt barn på en skola som drivs av föräldrar? Tveka inte att kontakta styrelsen för föräldraföreningen för att höra mer om vad föräldrarnas insatser betyder för kvalitén på Glunten. Styrelsen når du på: styrelsen@glunten.se Om du vill prata direkt med en styrelseförälder med barn på en av våra storbarnsavdelningar så ringer du Monika på 070-2260414.

Väl mött!

<< Åter till föregående sida